BUN VENIT IN RETEAUA DE HOTELURI¬†„IMPARATUL ROMANILOR” !

„Imparatul Romanilor” este o retea de hoteluri situate in cele mai reprezentative locatii din tara

„Imparatul Romanilor” este o retea de hoteluri situate in cele mai reprezentative locatii din tara: Bucuresti – prin „Hotel Carpati „, Brasov prin „Hotel Aurelius „, Arad prin „Hotel Parc „, Alba prin „Hotel Cetate ” si desigur „Hotel Imparatul Romanilor ” din Sibiu.

Filosofia „Imparatul Romanilor”

Adevaratul „camin” nu este construit cu mainile, ci cu sufletul…iar sufletul Casei „Imparatul Romanilor”, este, aici, viu, de secole, pentru dvs. Imbinand traditia cu modernul, diversificand si imbunatatind permanent serviciile, am dezvoltat un lant de hoteluri cu personalitate: un stil rafinat, aparte in Romania, atent intretinut de la mobilierul art nouveaux, pana la detaliile unei mese cu adevarat regesti. Credem cu tarie ca succesul este rezultatul firesc al dorintei de a face pe plac tuturor. Celor care ne-au trecut pragul. Tuturor celor care il vor trece..

Complex „Aurelius” – POIANA Brasov

Hotelul Aurelius este situat pe marginea lacului din Poiana Brasov, cea mai cunoscuta statiune din Romania si ofera o priveliste unica asupra zonei montane.

HOTEL IMPARATUL ROMANILOR – SIBIU

Situat in centrul istoric al Sibiului, la mijlocul principalei artere comerciale, hotelul se bucura de imediata apropiere a celor mai importante obiective turistice si civice.

HOTEL Cetate – Alba Iulia

Hotelul Cetate este amplasat pe platoul istoric al orasului Alba Iulia, in apropriere zonei comerciale pietonale si acelor mai importanet monumente si muzee.

HOTEL CARPATI – BUCURESTI

Hotelul Carpati din Bucuresti face parte din reteaua de hoteluri "Imparatul Romanilor" si a reusit sa se impuna pe piata ofertei turistice printr-un bun renume si prin calittea buna a serviciilor.

SERVICII OFERITE

servicii specifice de calitate superioara

Hotelurile noastre va ofera o gama complexa de servicii specifice de calitate superioara, personalul calificat va face astfel iincat sederea dvs la noi sa fie cat mai placuta. In functie de locatia si clasificarea hotelurilor noastre, puteti beneficia pe langa facilitatile standard si de masaj, piscina, fitness, acces internet wireless, sali conferinte, parcare privata pazita etc. Restaurantele noastre ofera o bucatarie traditionala si internationala deosebita, salile acestora oferind posibilitati diferite pentru amenajare in functie de specificul evenimentelor (servirea mesei, nunti etc)

Va oferim de asemenea spatii generoase pentru cazare si pentru organizarea de evenimente specifice:

nunti, botezuri & alte evenimente similare
Spectacole Evenimente Private
Conferinte, Team building & alte evenimente similare

Galerie foto hotel Aurelius Poiana Brasov

Va prezentam locatiile noastre din tara printr-o mini galerie de imagini.